echipa BIM GIS

despre noi

Suntem o echipa de ingineri geodezi din Bucuresti, cu experiență în furnizarea de servicii de topografie, fotogrammetrie și scanare 3D realizate atât în tară cât și în Europa.

Scopul nostru este să devenim un furnizor de servicii pe care te poți baza oricând în scanarea laser 3D. Folosim în acest sens toate cunoștințele acumulate și echipamente topografice performante. Ne dorim de asemenea să aducem în atenția specialistilor beneficiile utilizării tehnologiei de scanare 3D și a folosirii modelelor 3D as-built în fluxul de lucru.

Fie că vorbim de topografie tradițională, de fotogrammetrie sau scanare laser, avem resursele și experiența necesare pentru a vă oferi produse și servicii complexe, folosind o gamă de tehnologii și instrumente de top, printre care noile Trimble și Leica, scanere laser și diverse UAV (drone).

Produsele și serviciile noastre sunt potrivite pentru arhitectura, obiective de patrimoniu, sit-uri industriale, instalații și proiecte de regenerare urbană, etc.

Echipa noastra identifica solutiile topografice necesare pentru a putea obține livrabilele solicitate de client si transformă norii de puncte în produse personalizate, cum ar fi relevee 2D, secțiuni 2D, relevee de fațadă, modele 3D, DEM (modelul digital al terenului), la orice nivel de detaliu pentru vizualizare, analiză, proiectare, construcție sau renovare.

Clienții noștri variază de la firme mici până la institutii de stat.
Indiferent dacă ați mai utilizat în fluxul tău de lucru scanarea laser 3D sau nu, noi vă putem ajuta să vă atingeți obiectivele.
Unii clienți sunt relativ noi în domeniul scanarii laser, așa că oferim spijin și consultanta, ghidându-i prin întregul proces, de la planificarea prealabilă până la livrabilele finale.

– CTA button –

Cum TE poate ajuta
o scanare 3D?

Dorești o consultație gratuită pentru proiectul tău?

Tratăm, respectăm și prestăm serviciile noastre pe o bază echitabilă și transparentă!
Știm că dacă nu livrăm, nici tu nu poți livra, asa că echipa noastră colaborează pentru a îndeplini cerințele proiectului – la timp și în buget!

Cristian Gheorghe
inginer geodez
15 ani experienta

Cristian Matei
inginer geodez
10 ani experienta

Florinela Radu
inginer geodez
7 ani experienta

Alexandru Naum
inginer geodez
20 ani experienta

Lăsăm proiectele noastre să vorbească despre experiența pe care o avem